Cine?

Corina Anghel. Zumzet.

Născută în 27 iulie ’88. Studiez Managementul şi Psihologia. Urmăresc să lucrez în resurse umane. Coordonez echipe şi fac voluntariat. Cred în termeni realişti în dezvoltarea personală, la fel cum cred că fiecare om e altfel şi asta ne face asemănători. În curând voi fi multe alte lucruri.

***

Mai sunt:

– preşedintele Asociaţiei Studenţesti DAfi (DaAfaceri)

– Coordonator de recrutare la Let’s Do It, Romania!

– coordonator de voluntari pe la concertele mari (Go Brigada de Voluntari!)

– membru HReMotion

(şi sigur am uitat câte ceva!)

***

Sunt o “leoaică boemă”, asta fiind cea mai frumoasă, completă şi adevărată descriere pe care mi-a făcut-o cineva până acum (mai mult sau mai puţin conştient). Ce înseamnă asta? Se ia puţină aroganţă, puţină superficialitate, ceva mai mult realism, destulă dorinţă şi putere de “a face”, se amestecă cu zâmbet, teatru, vise, zbucium.. şi se lasă la crescut ..

🙂

Mă poţi găsi pe: Twitter, LinkedIn, Facebook sau aici.

Contact: corinna.anghel [at] gmail [dot] com

voi reveni…..

Pictures by: oldschoolrocker

Advertisements

13 Comments »

 1. sorin said

  Ai fost la laser tag #4?

 2. ciops said

  Ai fost? 🙂

  j/k kthxbye

 3. treicuvinteaiurea said

  Da. am fost la laser tag!:p Uhm, daca nu ma stiti drept Corina, poate ma stiti drept Zumzet!:p

 4. Irinel said

  Zumzet da. Imi place blogul tau

 5. icsul said

  de asemenea, as putea spune ca reprezinti o reformatoare a gramaticii limbii romane. Felicitari pentru inovatia ‘a vroi’ 🙂

 6. treicuvinteaiurea said

  Ei, icsule, mi-a scapat. M-am gandit la “a vrea”. Am corectat acum!:p Merci ca mi-ai atras atentia!:)

 7. Florinelu' said

  Buna ziua!
  Sunt interesat de un parteneriat prin link exchange cu acest site. In schimbul adaugarii pe site-ul dvs. a linkului http://www.ejocurifotbal.com cu titlu: Jocuri Fotbal
  Va pot adauga siteul pe 3 bloguri:
  http://florinelu.wordpress.com/ (PageRank 2)
  http://jocurinet.wordpress.com/
  http://reteteacasa.wordpress.com/

  Astept un raspuns de la dvs. pe adresa florinro83@yahoo.com . Daca sunteti de acord cu acest parteneriat, va rog sa-mi specificati numele cu care doriti sa va adaug pe site-urile mele si adresa site-ului dvs.
  Va multumesc anticipat !
  florinro83@yahoo.com

 8. caty said

  ai ciripit o mizerie infioratoare pe twitter… nu stiu cum se justifica in capul tau faptul ca e bine sa moara de frig niste oameni. fie ei si oameni ai strazii. crezi ca daca ai un acoperis deasupra capului, ai un drept in plus la viata? nu e o intrebare realista… gandeste’te si tu cam cati alti oameni in afara de tine isi pun problema daca e bine sau nu sa moara altii. in principiu e cam naspa sa moara oricine… fie ei saraci, negri, evrei, femei sau mai stiu eu ce alte specii neajutorate sau care pur si simplu te incomodeaza.
  e jenanta prostia ta.

 9. treicuvinteaiurea said

  Draga mea, intrebarea mea nu era o justificare a faptului ca mor de frig niste oameni, ba dimpotriva, era un semnal de alarma. Si sunt perfect de acord cu tine, asta nu ar trebui sa se intample!! Mai bine ai cunoaste omul inainte sa-l jignesti. : )

 10. caty said

  ajuta’ma sa inteleg cum trageai un semnal de alarma intrebandu’te daca e bine sau rau ca mor de frig oameni ai strazii. ajuta’ma sa patrund profunzimea dilemei, de ce ar putea fi si bine ca ei ingheata. ca de ce e rau, pricepem cu totii.
  si mai bine ai gandi de doua ori inainte sa scrii ceva pe net, ca sa nu’ti sara in cap oameni pe care nu’i cunosti (ca daca te’ar cunoaste, sigur n’ar mai sari, dupa cum spui tu), tocmai pentru ca ce ai spus poate fi atat de prost inteles. de’aia sunt curioasa ce vroiai sa spui de fapt, din moment ce a iesit atat de revoltator.

 11. treicuvinteaiurea said

  In primul rand ca era o intrebare. Nu un raspuns. Si era o intrebare mai degraba retorica. Normal ca e rau, dupa cum spuneam, sunt de acord cu tine ca nu ar trebui sa se intample asta. De ce am formulat asa? Pentru ca formuland-o mai socant facea oamenii sa se gandeasca. Mai degraba decat daca as fi facut o afirmatie “Cat de groaznic ca sunt oameni care mor pe strazi”. Era o intrebare ce facea apel la constiinte. Si orice om normal ar fi raspuns ca tine, nu era nevoie sa vin eu cu raspunsul. 🙂 “Normal ca e rau.” “Si atunci facem ceva in privinta asta?”

  Sper ca m-am facut inteleasa. 🙂

  PS: Puteai sa imi lasi comentariul asta inaintea celuilalt.

 12. caty said

  ai sucit’o. ceea ce oricum e mai bine decat ce ai lasat sa se inteleaga initial. ai facut apel la constiinte si ai vrut sa gasim o solutie, sa ne preocupam de soarta lor, ceea ce e minunat in comparatie cu ce am inteles eu. si acum hai sa lucram impreuna: ce putem noi face? solutiile tale, variantele tale de a remedia problema care sunt?
  inteleg acum ca scopul era nobil si in urma controversei urmareai sa rezolvi sau macar sa propui cai de solutionare a problemei oamenilor fara adapost. eu te sustin, doar sa spui ce ai de gand.

 13. treicuvinteaiurea said

  I’m still thinking. : )

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: