Magazinul potrivit la locul potrivit.

Cu siguranţă ştiţi magazinele alea clasice ce se găsesc în fiecare cartier sau zonă ce se transformă subit şi destul de des. Din chioşcuri devin cofetării, din cofetării devin cazinouri, din cazinouri spaţii de închiriat, din spaţii de închiriat magazine de electronice, din magazinele de electronice săli de jocuri, din săli de jocuri tot aşa.

Sunt un fel de “magazine cu orice” pentru că de-a lungul timpului te servesc, practic, cu de toate.

Există un astfel de magazin undeva la intersecţia Doamna Ghica. Nu-mi amintesc ce magazine s-au tot perindat pe-acolo însă ultima oară era o reprezentanţă Altex. Altexul, ştim cu toţii că nu a dus-o prea bine aşa că peste noapte în acel loc, strategic de altfel, a apărut un bazar Nike.

Nu-mi pot imagina decât că înăuntru sunt haine şi accesorii ale semnalatei companii însă este incredibil impactul pe care îl are magazinul. Că sunt preţuri destul de mici şi asta apare mare pe geamuri e una (deşi preţurile sunt “începând de la X ron” nu “sub X ron”), însă niciodată nu am mai văzut o coadă atât de mare ca cea care se formează la intrarea în magazin. Zilnic.

Zilnic, indiferent de oră, văd cel puţin 20 de persoane, aşteptând să fie invitate pe rând de către bodyguard-ul de la intrare, să intre în locul unui client ce tocmai a ieşit. Şi se întâmplă asta zi de zi, de cel puţin două săptămâni.  “Aaaamaaaaazing!” ar spune un regretat vânător de crocodili.

Şi iată cum un fost magazin cu de toate şi-a găsit rostul în viaţă. Curios e să vedem până când îi va mai răsuna succesul.

Facem pariuri?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: