Ultimele zile…

Am vrut să scriu mai des şi nu am făcut-o. Nu am avut timp sau răbdare să aştern pe hârtie toate câte s-au întâmplat în ultimul timp:

* Am început programul de coaching, despre care vorbeşte foarte frumos Traian pe site-ul HRemotion. Mă zbat între reticenţă şi o nemărginită dorinţă de schimbare, însă zilele astea mi-am dat seama că cea din urmă câştigă teren. Prima întâlnire a fost ciudată, mă aşteptam să îmi spună anumite lucruri fără a şti ce, încercam să îi povestesc despre mine, încercam să răspund “cât mai bine la întrebări” însă după vreo 40 de minute Ludmila şi-a dat seama că îi sabotam procesul. A urmat apoi o bucată de discuţie mult mai deschisă. Sabotând sau nu, când am plecat de acolo am început să mă gândesc şi mi-am dat seama că uitasem multe motive pentru care îmi alesesem o anumită direcţie pe care o pierdusem. Rămân misterioasă până mă voi hotărî definitiv să mă întorc la ea.

* A început ResUmE, proiecţel ce a fost înconjurat numai de ghinioane căci tot ce se putea să meargă prost, a mers prost. Ba chiar şi când te aşteptai mai puţin. Vestea bună? Toate problemele au fost depăşite cu succes. Mai mult decât atât am avut ocazia să fiu speaker pe 23 aprilie. Tema conferinţei şi a speach-ului meu? Talent managementul! Aceeaşi cu lucrarea de licenţă. Sper să găsesc o soluţie să povestesc despre asta şi comisiei de evaluare, la urma urmei, ce poate fi mai practic decât punerea în practică? Feedback-ul îmbucurător, pozitiv şi încurajator să o fac şi altă dată.

* Tot la ReSumE, pentru că cei de la Danone nu au putut ajunge, am făcut-o pe traineriţa 4 ore. Fix! Exact cum planificasem cu o seară înainte . Pentru că decizia a venit brusc şi fără şansa de amânare. Dar iată că a ieşit bine, iar cei 20 de participanţi au umplut feedback-urile numai cu impresii plăcute, exceptând răcoarea din sală. Şi i-am pus să se joace de-a oamenii de resurse umane şi apoi am făcut simulări de interviuri, am discutat tips and tricks. A trebuit să răspundă la întrebări formulate chiar de ei, pentru a sparge mitul că intervievatorul vrea doar să ne chinuie şi pentru a vedea ce e în spatele unei întrebări şi ce răspuns îl poate avantaja pe fiecare în parte. A mers destul de bine, zic eu.

* În Let’s do it, Romania! timpul ne presează, am început cartările şi căutăm oameni. Şi în judeţe şi în echipa centrală din Bucureşti. Dar, momentan, lucrurile s-au mai stabilizat, am format o echipă separată strict pentru recrutare, un mod de lucru şi eu sper să fac o treabă minunată coordonând-o. Dacă citiţi asta şi vreţi să ne ajutaţi, daţi-mi un semn. 🙂

* Am predat şi primul capitol de licenţă şi spre bucuria mea profesorul coordonator a găsit informaţiile bune şi formularea la fel, spre deosebire de alţi colegi care s-au văzut nevoiţi aproape să o ia de la capăt. Astfel că nu am decât să încep şi capitolul 2.

* Să nu uit că am fost şi la #baschettweetmeet şi, da, am jucat baschet. Cu băieţii, că doar aşa m-am obişnuit şi în liceu. A fost foarte tare şi a meritat şi febra musculară care m-a bântuit vreo două zile după. Semn că trebuie să fac şi mai multă mişcare.

Post-ul ăsta e aglomerat ca şi săptămâna mea.

Nu uitaţi să vă înscrieţi la Event Academy până pe 30 aprilie. It’s gonna be LEGEN … wait for it … DARY! 😀

Vă las cu un filmuleţ pe care l-am pus celor de la conferinţă. El vorbeşte despre cum se acordă mai multă atenţie bunurilor şi nu oamenilor, când ar trebui să fie invers. Aici.

Advertisements

2 Comments »

  1. Cris said

    O saptamana plina, sintetizata intr-un articol foarte frumos. Sa ai o experienta de coaching valoroasa. 🙂

  2. treicuvinteaiurea said

    Multumesc, Cris! 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: