Social Media Manager? Cu siguranţă sună bine!

Ideea asta mi se pare foarte tare. Femeile au început încet-încet să pătrundă în online şi să se bucure de feminitate şi susţinere şi în lumea asta a www. Şi eu nu pot decât să mă bucur, femeie fiind, că mă pot simţi binevenită şi pe net.

Ei, şi revenind la Divahair. Mişcarea făcută de ei, pe lângă geniala idee de a apela la Adi, care a apelat şi la alţi A-listeri şi asta a făcut ca treaba viitorului Social Media Manager să fie un sfert gata, este una strategică.

Numai gândiţi-vă. Eşti fată, din online sau nu. Vrei să te distrezi, să ai ocazia să arăţi bine şi să existe şi cineva care să aprecieze asta. Păi atunci e simplu. Te îmbraci frumos, poate te ajută Diana şi Josephine şi mergi la un eveniment din Plach, organizat de RFB şi HotCity. Ai locul, ocazia, rochia, accesoriile acum poţi avea şi coafura aranjată. Şi totul pornind din acelaşi loc. Din online – despre care pot afirma cu uşurinţă că a devenit un adevărat stil de viaţă, chiar dacă el se petrece şi-n offline. Sau dacă nu un stil de viaţă veritabil, cel puţin o bună bucată din el. De aici ne luăm informaţiile, aici mişcăm lucrurile.

Iar paragraful de mai sus e numai una dintre ideile prin care divahair s-ar putea implica în online.

De ce aş fi eu potrivită pentru job-ul ăsta? Pentru că sunt deja activă în online, pentru că înţeleg cum funcţionează sistemul şi am cunoştinţe de comunicare în online (şi cunosc oameni care mă pot ajuta să mi le completez, sunt sigură! ;;) ), pentru că am participat şi deja particip la “întâlnirile spontane” (şi chit că am avut eu o perioada mai aglomerată până acum şi am mai chiulit, cu siguranţă ştiu despre ele), pentru că sunt spirituală, sociabilă şi zâmbesc şi frumos dacă mă straduiesc puţin!:p Cât despre salariu, să fie destul cât să îmi acopere costul taxiului de la întâlnirile ce ţin până târziu şi cafeaua de la adunările din Starbucks! :))

Aplicaţia mea nu e chiar ca la carte, dar nici modalitatea prin care am fost invitate să aplicăm nu e.

***

(semi)Offtopic: Scriind mi-am amintit de perioada când mă jucam de-a modelul şi nefiind destul de înaltă pe cât mi-ar plăcea sau pe cât ar fi trebuit, mă orientam către poze şi promovarea make-upului sau a vopselelor de păr. Atunci promovam saloanele…offline. Ce vremuri!:D

Şi uite, am şi câteva dovezi:

2 Comments »

  1. Succes, Corina!

  2. treicuvinteaiurea said

    Multumesc!:)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: