“Şi…iată!” După un an.

Hmm… sa incepi e cel mai greu. Spuneam atunci naiv, fără să îmi dau seama că greul abia începea. Că nu în a porni stă dificultatea, ci în a continua, cât mai constant….cât mai bine. Şi cu toţii ştim cît de relativ e binele. Ce e un blog? daca cititi inseamna ca stiti deja. Dar lucrurile se schimbă. Mai e blogul ce credeam eu la început a fi? Nu sunt sigură, dar mă voi gândi la asta şi poate peste un an voi avea un răspuns satisfăcător.

Ce e un blog…pentru mine? Un spatiu in care am sa scriu. Nu m-am hotarat despre ce, nu m-am hotarat cat, nu m-am hotarat cum… Nici macar nu conteaza..:) cu alte cuvinte, raspunsul ramane liber… Iar asta rămâne încă valabil.

Vorbeam cu cineva si ii spuneam ca nu stiu ce sa scriu in primul post si ca probabil o sa ajung sa vorbesc despre “cum nu stiu despre ce sa scriu in primul post”. Si ii mai spuneam ca o sa imi ia o pagina intreaga. Si…a ras. Poate e un semn bun..poate nu. Ramane de vazut. Poate am sa il intreb… Şi aproape fiecare post nou ar trebui să aibă acest paragraf ca introducere. Pentru că încă nu am ajuns la maturitatea constanţei subiectelor, a temei şi rareori nici a părerilor. Sunt încă în perioada exploatărilor – de care mă bucur din plin. În fiecare articol.

E 2 noaptea, am avut o zi relativ plina…ca toate din ultimul timp,  asa ca,  am sa ma opresc, in speranta ca am sa revin. O sa fie Alex, sa imi aminteasca in caz ca uit eu. Nu-i asa, Alex?:) Mă bucur că nu am mai avut nevoie să îmi amintească, mă bucur că nu am uitat pentru că s-au întâmplat multe lucruri ce nu meritau ratate: oameni pe care i-am cunoscut, unele reacţii pe care le-am stârnit, lucrurile pe care le-am gândit altfel cu degetele pe taste şi aşa mai departe. Aş pune linkuri, dar ar fi prea multe.

Oricum, a aparut de mult bara de scroll, semn ca trebuie sa ma opresc. Pentru a continua.

E primul..nu ultimul…

4 Comments »

 1. hoinaru said

  “O sa fie Alex, sa imi aminteasca in caz ca uit eu. Nu-i asa, Alex?:) Mă bucur că nu am mai avut nevoie să îmi amintească”

  women. always happy to do things on their own :))

 2. Asta numesc eu a transmite o idee in 1000 de cuvinte. :)) Tocmai citeam o carte care face acelasi lucru.

  In orice caz, spor la scris in continuare 😉 :*

 3. treicuvinteaiurea said

  to hoinaru: But, of course!:D

  to Elena Cîrîc: Mulţumesc! :*

 4. Catalin said

  Stai linistita, cred ca 90% din bloggeri se justifica in primul post. 🙂
  Spor.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: