Baba-oarba!

Venind de la o persoană de 21 de ani, cu aspiraţii înalte şi planuri măreţe, aflată în plin proces de maturizare ar putea suna ciudat, dar nu pot să mă abţin din a striga în gura mare cât de grozave sunt jocurile copilăriei mai ales când le joci cu alţi colegi de proces, cu aspiraţii cel puţin la fel de-nalte.

L-am legat la ochi cu o eşarfă colorată, l-am învârtit bine şi l-am lăsat să ne alerge. Şi ne-a alergat prin întunericul eşarfei, calculându-şi paşii şi distanţele, cercetând în lung şi-n lat locul de joacă în formă de garsonieră,  zgândărit fiind de către cei mai curajoşi până când, înghesuit fără scăpare într-un colţ, unul a fost prins.

Eşarfa şi-a reluat locul şi noul vânător, ascuţindu-şi simţurile, a pornit în propria-ncercare. Şi am ţinut-o tot aşa până când vecinii erau destul de treji şi zorii destul de aproape.

Somnul, însă, dormea undeva departe aşa că am continuat cu mimă până când, brusc, de comun acord, am hotărât că am terminat gesturile şi cuvintele şi ne-am avântat cu toţii către casă.

Discuţii pe balcon cu prieteni vechi, mesaje ascunse cu tine pentru a simţi că facem lucruri diferite dar împreună, pizza în combinaţie nepotrivită cu un martini, suc de portocale, o maşinuţă de jucărie, muzică bună şi oameni pe măsură. Încă o noapte memorabilă.

La cât mai multe baba-oarba!

4 Comments »

 1. osr said

  sucul de portocale duce doar la mai mult suc de portocale care duce la dependeta de suc de portocale care unora le dauneza grav sanatatii 🙂 de ce nu ati fumat?

 2. treicuvinteaiurea said

  Deloc, osr! 😀

 3. fabian said

  Fuse frumos..oare vor mai fi asa seri curand?

 4. Silviu said

  Magic people, voodoo people !

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: