Parkour şi free running.

Este un sport, aş spune urban; este un fel de gimnastică urbană, mai exact. “Free runnerii” sfidează legea gravitaţiei şi obstacolele şi îţi fac o poftă nebună de a avea aripi. Sunt mândră să fi fost sursa de inspiraţie şi punctul de plecare al unuia dintre “free runnerii” noştri cu potenţial 😀 (Salutări şi succes, cu ocazia asta!). Mai multe despre el aici.

Cât despre sport, vă las mai bine să vă uitaţi. Nu este român, dar ce face tipul ăsta e de-a dreptul impresionant şi merită să vedeţi. În curând o să vedem şi la noi aşa ceva. (Am eu un informator din interior.. :p)

Ce nu îmi place e că media (deşi subiectul e timid promovat deocamdată) tinde să extrapoleze foarte mult lucrurile, să le prezinte ca fiind ceva de neimaginat, neadevărat, ridicându-le la grad de absolut. Nu e chiar aşa şi nu cred că e cazul să exagerăm. Felul în care vorbesc despre ei şi în care îi prezintă mi se pare nepotrivit si parcă injust. Injust faţă de cine? Faţă de alţi “sportivi urbani” (rolleri, skateri etc.) şi chiar şi faţă de sporturile clasice.

Voi urmări îndeaproape!:p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: